top of page
Brødutvalg-lofoten-bakeri_edited.jpg

Om vårt bakeri

Lofoten Bakeri ble etablert i 2017. 
Det gamle bakeriet etter Ernst Hansen EFTH blir videreført med omtanke for tradisjoner og videreføring av gamle oppskrifter. I bakeriet står det en steinovn som har båret mange ferske bakster ut til folket, denne tar vi i bruk videre og satser på å levere all våre bakst fra denne. 

Lofoten Bakeri ønsker å være bykafeen i hjertet av Lofoten, der tradisjoner møter en moderne verden. Duften av fersk bakst skal kjennes av forbipasserende og besøkende til enhver tid. I vår moderne men likevel tradisjonelle kafe kan du nyte morgenkaffen og rykende fersk bakst mens du får se glimt av vår produksjon i et åpent bakeri.

 

Våre produkter

Alle våre produkter er håndlagde med utvalgte råvarer fra Lofoten. 

Tid fra produksjon til levering er minimal slik at du til enhver tid kan være sikker på at det er nystekte og rykende ferske produkter du får fra oss.

Vi leverer flere brødtyper, kaker i flere varianter og størrelser, samt et rikholdig utvalg småvarer i kafeen og utsalget basert på våre produkter fra bakeriet. 

Vi tilbyr kaffe og har egen barista som setter sammen de himmelske smakene basert på eksklusive kaffebønner fra hele verden.

Makroner-lofoten-bakeri.jpg
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page